Ταυτότητα

[vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css_animation=””][vc_column][vc_separator type=”normal”][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css_animation=””][vc_column][vc_separator type=”normal”][vc_column_text]

Χρήστος Τριανταφυλλόπουλος

Αποφοίτησα από Ανώτατο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Πειραιά το έτος 2004 ως λογιστής και από το Μεταπτυχιακό Τμήμα του Πανεπιστημίου του Leicester το έτος 2012 με εξειδίκευση στα Οικονομικά και στην Διοίκηση επιχειρήσεων. Αποκόμισα εργασιακή εμπειρία ως λογιστής από το έτος 2000 τηρώντας βιβλία Εμπορικών και Βιοτεχνικών επιχειρήσεων, εταιρειών εκμετάλλευσης Σκαφών Αναψυχής και εταιρειών παροχής πάσης φύσεως υπηρεσιών. Είμαι συνιδρυτής της «Aegean Consulting» και υπεύθυνος για το Λογιστικό και Φορολογικό τμήμα..

Εξειδικεύομαι στον σχεδιασμό εταιρικών σχημάτων για την εξοικονόμηση φόρων και την διασφάλιση των συμφερόντων του επιχειρηματία. Είμαι υπεύθυνος για την λειτουργία 25 λογιστηρίων πελατών μου διαφόρων μεγεθών. Προετοιμάζω σε μηνιαία, τριμηνιαία και ετήσια βάση λογαριασμούς αποτελεσμάτων και ισολογισμούς με βάση τα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα. Επιβλέπω και διασφαλίζω την συμμόρφωση και ασφαλή λειτουργία των λογιστηρίων με βάση την Ελληνική φορολογική νομοθεσία. Συνεργάζομαι με Ορκωτούς Ελεγκτές Λογιστές για την εύρυθμη και σωστή λειτουργία των ετήσιων ελέγχων για την έκδοση Φορολογικών Πιστοποιητικών. Επιβλέπω και κατευθύνω πλήρως την σωστή εγκατάσταση και εφαρμογή πληροφοριακών συστημάτων στο τμήμα λογιστηρίου για την πλήρη και επαρκή λειτουργία τους εκπαιδεύοντας κατάλληλα και όλους τους υπαλλήλους των λογιστηρίων. Κατέχω μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση σε θέματα μισθοδοσίας. Υποστηρίζω πλήρως λογιστικά και φορολογικά περιπτώσεις συγχωνεύσεων και εξαγορών με την εφαρμογή αναπτυξιακών νόμων για την εξοικονόμηση φόρων και περιττών επιβαρύνσεων.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Ενημέρωση, όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις τρέχουσες εξελίξεις

aegean-consulting-article-e9-enfia-2024-20240412
Χρόνος Υποβολής Ε9 - Εκκαθαριστικά ΕΝΦΙΑ - Δόσεις ΕΝΦΙΑ
aegean-consulting-article-short-term-rent-house-20240412
Βραχυχρόνιες μισθώσεις ακινήτων - Διευκρινίσεις για τη φορολογική μεταχείρισή τους
aegean-consulting-article-stocks-20240402
Ελληνικές Εταιρείες Συμμετοχών (Holding Companies) - Χωρίς Φόρο τα Κέρδη από Μεταβιβάσεις Μετοχών