ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η Aegean Consulting Group είναι ένας οργανισμός που συνδυάζει αρμονικά τρεις επιχειρήσεις, το δικηγορικό γραφείο του Δημήτρη Πιπεράκη, το λογιστικό γραφείο του Χρήστου Τριανταφυλλόπουλου και την εταιρεία Aegean Consulting παρέχοντας σε επιχειρήσεις συμβουλευτικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες αλλά και υπηρεσίες εναρμόνισης με τον Κανονισμό για την προστασία των προσωπικών δεδομένων (GDPR).

Η καινοτομία του εγχειρήματος συνίσταται στο πακέτο “Total Business” προσφέροντας προληπτική συμβουλευτική παροχή νομικών υπηρεσιών, την εξειδικευμένη λογιστική για επιχειρήσεις και υπηρεσίες επιχειρηματικής σχεδίασης. Προτείνεται στον επιχειρηματία το κατάλληλο εταιρικό σχήμα και ο απαραίτητος φοροτεχνικός σχεδιασμός με βάση τις ιδιαιτερότητες του εγχειρήματος του.

Το σχήμα πλαισιώνουν δοκιμασμένοι επιστήμονες, όπως συμβολαιογράφοι, ορκωτοί λογιστές, ορκωτοί εκτιμητές ακινήτων, ώστε ο επιχειρηματίας να απολαμβάνει σύγχρονες “One Stop Business” υπηρεσίες που παρέχονται με επαγγελματισμό και συνέπεια.

Σκοπός μας είναι η προσφορά υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών προσαρμοσμένες αποκλειστικά στις ανάγκες της επιχείρησής σας.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΙΠΕΡΑΚΗΣ

Διευθυντής Νομικού Τμήματος

Αποφοίτησα από τη Νομική Σχολή Θεσσαλονίκης το έτος 2001 και από το Μεταπτυχιακό Τμήμα Ποινικού Δικαίου της Νομικής Σχολής Αθηνών το έτος 2007. Είμαι Δικηγόρος από το έτος 2004 και από το έτος 2007 είμαι και αναπληρωτής καθηγητής Ποινικού Δικαίου και Ποινικής Δικονομίας στη Σχολή Αξιωματικών της ΕΛΑΣ.

Είμαι συνιδρυτής της «Aegean Consulting» και διευθύνω το νομικό τμήμα. Διαθέτω την απαραίτητη εξειδίκευση και εμπειρία για να προσφέρω σε εταιρείες και επιχειρηματίες σε δικαστηριακό και συμβουλευτικό επίπεδο ένα επιπλέον εφόδιο, την προσήκουσα νομική κάλυψη. Σε συμβουλευτικό επίπεδο, στο πλαίσιο του σχεδιασμού, της νομικής θωράκισης και της πρόληψης και σε δικαστηριακό επίπεδο στην προάσπιση των δικαιωμάτων του εντολέα.

Λόγω της υψηλής επιστημονικής επάρκειας, του επαγγελματισμού και της αυξημένης εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό μου, από το έτος 2004 εταιρείες πάσας νομικής μορφής και επιχειρηματίες μου έχουν αναθέσει είτε τη διαρκή νομική τους κάλυψη είτε μεμονωμένα το χειρισμό υποθέσεων που άπτονταν εμπορικών συμφωνιών, συνεργασιών, πτωχευτικών διαδικασιών, απορροφήσεων και συγχωνεύσεων, ανταγωνισμού, δανειακών συμβάσεων (ομολογιακών, επιχειρηματικών κλπ) ναυτιλιακών αξιώσεων και λοιπών ζητημάτων, εργασιακών σχέσεων, ακίνητης περιουσίας, μισθώσεων και οικονομικού εγκλήματος.

ΣΤΕΛΕΧΗ ΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

Ειρήνη Τσίτσικα

Σωτηρία Γιακουμή

Γεράσιμος Χρυσικός

Ρία Κονόμη

Βίκυ Γκόνη

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Διευθυντής Λογιστικού Τμήματος

VCARD

Αποφοίτησα από Ανώτατο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Πειραιά το έτος 2004 ως λογιστής και από το Μεταπτυχιακό Τμήμα του Πανεπιστημίου του Leicester το έτος 2012 με εξειδίκευση στα Οικονομικά και στην Διοίκηση επιχειρήσεων. Αποκόμισα εργασιακή εμπειρία ως λογιστής από το έτος 2000 τηρώντας βιβλία Εμπορικών και Βιοτεχνικών επιχειρήσεων, εταιρειών εκμετάλλευσης Σκαφών Αναψυχής και εταιρειών παροχής πάσης φύσεως υπηρεσιών. Είμαι συνιδρυτής της «Aegean Consulting» και υπεύθυνος για το Λογιστικό και Φορολογικό τμήμα..

Εξειδικεύομαι στον σχεδιασμό εταιρικών σχημάτων για την εξοικονόμηση φόρων και την διασφάλιση των συμφερόντων του επιχειρηματία. Είμαι υπεύθυνος για την λειτουργία περισσότερων από 120 λογιστηρίων πελατών μου διαφόρων μεγεθών. Προετοιμάζω σε μηνιαία, τριμηνιαία και ετήσια βάση λογαριασμούς αποτελεσμάτων και ισολογισμούς με βάση τα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα. Επιβλέπω και διασφαλίζω την συμμόρφωση και ασφαλή λειτουργία των λογιστηρίων με βάση την Ελληνική φορολογική νομοθεσία. Συνεργάζομαι με Ορκωτούς Ελεγκτές Λογιστές για την εύρυθμη και σωστή λειτουργία των ετήσιων ελέγχων για την έκδοση Φορολογικών Πιστοποιητικών. Επιβλέπω και κατευθύνω πλήρως την σωστή εγκατάσταση και εφαρμογή πληροφοριακών συστημάτων στο τμήμα λογιστηρίου για την πλήρη και επαρκή λειτουργία τους εκπαιδεύοντας κατάλληλα και όλους τους υπαλλήλους των λογιστηρίων. Κατέχω μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση σε θέματα μισθοδοσίας. Υποστηρίζω πλήρως λογιστικά και φορολογικά περιπτώσεις συγχωνεύσεων και εξαγορών με την εφαρμογή αναπτυξιακών νόμων για την εξοικονόμηση φόρων και περιττών επιβαρύνσεων.

ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ

Ηλίας Μπόκος

Ηλίας Μπόκος

ΣΤΕΛΕΧΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ

Γιούλη Δερβένη

Μόνα Τέκια

Σπύρος Μαντζαβίνος

Μαρίντα Αγγελακοπούλου

Βαγγέλης Τζιώρος

Σίλας Σταματάκης

Ξένια Ροϊδη

Νίκη Παπαδάκη

ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ

Τα γραφεία μας διατίθενται, προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες εταιρικής διεύθυνσης, φορολογικής έδρας, υποδοχής, συναντήσεων, γραμματειακής υποστήριξης και αλληλογραφίας.

Παρέχεται γραμματέας, εταιρικό email, τηλεφωνική γραμμή και αίθουσα συσκέψεων κατόπιν συνεννόησης.

Κεντρικά Γραφεία        Τηλέφωνο: +30 210 7249250
Λυκείου 15 & Ρηγίλλης   Fax: +30 210 7249255
Αθήνα, 10674                   Email[email protected]
Ελλάδα

Υποκατάστημα – Βόρεια Προάστια Αττικής     
Πλάτωνος 14                                                                Email[email protected]
Χαλάνδρι, 15234
Ελλάδα

Υποκατάστημα – Σαντορίνη            Τηλέφωνο: +30 22860 22268
Α1 Κτίριο – Καρτεράδος                       Fax: +30 22860 22269
Κεντρ. Οδός Φηρών – Καρτεράδου   Email[email protected]
Σαντορίνη (Θήρα) 84700

Υποκατάστημα – Αττικής    
Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 21           Email[email protected]
Κολωνάκι, 10674
Ελλάδα

Μπορούμε να βοηθήσουμε ;
Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για οποιοδήποτε ζήτημά σας.