Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα κάθε εταιρικής μορφής

Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα κάθε εταιρικής μορφής

Από τον Χρήστο Τριανταφυλλόπουλο

Η σωστή επιλογή του τύπου εταιρείας που θα συσταθεί μπορεί να αποτελέσει καθοριστικό παράγοντα για την πορεία της

Ξεκινώντας την διαδικασία ίδρυσης της επιχείρησης σας, απαιτείται σοβαρός σχεδιασμός αναφορικά με τον εταιρικό τύπο που θα επιλέξετε «ΑΕ, ΙΚΕ, ΕΠΕ, ΟΕ, ΕΕ, ΜΚΟ, Ατομική». Η επιλογή εταιρικής μορφής θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό τον τρόπο, το ρίσκο αλλά και την διαδικασία που απαιτείται να ακολουθήσετε. Η νομική και λογιστική μας ομάδα έχοντας μεγάλη εμπειρία στον σχεδιασμό εταιρικών σχημάτων, θα σας βοηθήσει ώστε να επιλέξετε το εταιρικό σχήμα που εξυπηρετεί απόλυτα τις δικές σας ανάγκες. Υλοποιούμε το όραμα σας, δίνοντας πνοή στα επιχειρηματικά σας σχέδια, χωρίς να απαιτείται καμία ενέργεια από εσάς.

Δείτε αναλυτικά στους πίνακες τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα κάθε εταιρικής μορφής, ώστε να αποφασίσετε ποιο εταιρικό σχήμα είναι κατάλληλο για εσάς.

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ & ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ – ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Pinakas New 2023

Σε περιπτώσεις έναρξης επιχειρήσεων που απαιτείται άδεια λειτουργίας (π.χ. επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος), το νομικό τμήμα του γραφείου μας θα αναλάβει και την διαδικασία αδειοδότησης.

Η Aegean Consulting θα σας παρέχει την γνώση της, την εμπειρία της και την τεχνογνωσία της κατά την διάρκεια έναρξης της επιχείρησης και φυσικά θα σας υποστηρίξει καθόλη την πορεία λειτουργίας της επιχείρησης σας. Οι συνεργάτες μας θα σας παρέχουν λύσεις εναρμονισμένες με όλες τις σύγχρονες μεθόδους και τεχνολογίες και θα σας προσφέρουν υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας.

Καλέστε μας ώστε να σχεδιάσουμε μαζί την επιχειρηματικής σας ιδέα και να αναλάβουμε πλήρως το στήσιμο και την διαδικασία έναρξης της επιχείρησης σας. Θα σας παραδώσουμε την επιχείρηση σας έτοιμη και θα σας προσφέρουμε το καλύτερο σχήμα για την μετέπειτα υποστήριξη σας.