Όροι Χρήσης

Οροι χρήσης – αγορές

1. Εισαγωγή
Το aegeanconsulting.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα διάθεσης προϊόντων και υπηρεσιών μέσω του Διαδικτύου που δημιούργησε α) η εταιρεία με την επωνυμία “AEGEAN CONSULTING ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ” με δ.τ. “AEGEAN CONSULTING ΙΚΕ”, που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Λυκείου, αρ. 15, με ΑΦΜ 800832088 και ΔΟΥ Δ’ Αθηνών, τηλ. 2107249250, β) ο Χρήστος Τριανταφυλλόπουλος, λογιστής, κάτοικος ομοίως, με ΑΦΜ 070423524 της Δ.Ο.Υ. Δ’ Αθηνών (στο εξής AEGEAN CONSULTING). Οι κάτωθι όροι και προϋποθέσεις θα εφαρμόζονται για την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος της Aegean Consulting το οποίο βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση aegeanconsulting.gr. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα οι χρήστες παραχωρούν την συγκατάθεσή τους στους κατωτέρω όρους και προϋποθέσεις. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους και τις προϋποθέσεις, τότε οφείλει να μην προβεί σε χρήση της.

2. Όροι της σύμβασης
Η Aegean Consulting διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τoυς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών, οποτεδήποτε κρίνει αναγκαίο, αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες για οποιανδήποτε αλλαγή μέσω από τις σελίδες του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος.

3. Παρεχόμενες πληροφορίες, υπηρεσίες & προϊόντα
H Aegean Consulting δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στο site, τόσο όσον αφορά την ταυτότητα του aegeanconsulting.gr όσο και των παρεχομένων απ’ αυτό υπηρεσιών.

4. Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας
Αυτή η ιστοσελίδα είναι το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της Aegean Consulting. Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν την πνευματική ιδιοκτησία της Aegean Consulting και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, διανομή, μεταφορά, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του περιεχομένου διαδικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της Aegean Consulting ή οιουδήποτε άλλου δικαιούχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν το aegeanconsulting.gr ή τρίτα μέρη και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα του aegeanconsulting.gr ή τρίτων μερών προστατευόμενα από τους σχετικούς νόμους περί εμπορικών σημάτων. Η εμφάνισή τους στον διαδικτυακό τόπο δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

5. Ευθύνη Χρήστη
Οι χρήστες αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν τo ηλεκτρονικό κατάστημα της Aegean Consulting για: 1. αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με email ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, 2. πρόκληση βλαβών σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, 3. αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με email ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου για το οποίο δεν έχετε δικαίωμα μετάδοσης σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), 4. αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με email ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου το οποίο παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, 5. αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με email ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε υλικού το οποίο περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, 6. ηθελημένη ή μη παράβαση της ισχύουσας νομοθεσίας ή των διατάξεων, 7. παρενόχληση τρίτων με οποιοδήποτε τρόπο, 8. συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.

6. Ασφάλεια
Η Aegean Consulting αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Δεδομένων, καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία, είναι ασφαλείς και απόρρητες.
• Ασφάλεια
• Κρυπτογράφηση Κωδικοί Εισόδου (Username) & Ασφαλείας (Password)
• Απόρρητο Συναλλαγών Ασφάλεια

Η ασφάλεια του Ηλεκτρονικού καταστήματος της Aegean Consulting επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:

Αναγνώριση Πελάτη
Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σου είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (Username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (Password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείς σου παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σου στοιχεία. Την πρώτη φορά που θα χρησιμοποιήσεις τα: username & password, για τη δική σου ασφάλεια, το σύστημα σε υποχρεώνει να μεταβάλλεις τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password).Σου δίνεται η δυνατότητα να μεταβάλλεις τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) όσο συχνά επιθυμείς. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σου είσαι εσύ μέσω των ανωτέρω κωδικών και είσαι αποκλειστικά υπεύθυνος για την διατήρηση της μυστικότητάς του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείς στην άμεση ειδοποίηση μας ,αλλιώς το κατάστημα της Aegean Consulting δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Aegean Consulting με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά σου δεδομένα και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεσαι. Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία θέτεις στη διάθεσή μας με την εγγραφή σου ως μέλος χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκτέλεση των συναλλαγών σου. Όλες οι πληροφορίες κρυπτογραφούνται και φυλάσσονται με απόλυτη ασφάλεια.

Εξασφάλιση του Απορρήτου της Μεταφοράς των Προσωπικών Δεδομένων
Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, χρησιμοποιούμε πρωτόκολλο κρυπτογράφησης.

Αυτόματη Αποσύνδεση
Εάν δεν υπάρξει καμία δραστηριότητα για 30 λεπτά γίνεται αυτόματη αποσύνδεση από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Aegean Consulting.

Ελεγχόμενη Πρόσβαση (firewall)
Η πρόσβαση στα συστήματα της Aegean Consulting (servers) ελέγχεται από firewall, το οποίο επιτρέπει τη χρήση συγκεκριμένων υπηρεσιών από τους πελάτες/επισκέπτες απαγορεύοντας, παράλληλα, την πρόσβαση σε συστήματα και βάσεις δεδομένων με απόρρητα στοιχεία και πληροφορίες της εταιρίας.

Κωδικοί Εισόδου (Username) & Ασφαλείας (Password)
Για την είσοδό σου στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Aegean Consulting χρησιμοποιείς δύο κωδικούς, τον Kωδικό Εισόδου (Username) και τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (Password). Το σύστημα σε υποχρεώνει να μεταβάλλεις τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) την πρώτη φορά που θα καταχωρήσεις τους κωδικούς σου (Εισόδου και Ασφαλείας), για τη δική σου ασφάλεια. Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Aegean Consulting σου δίνει τη δυνατότητα να μεταβάλλεις τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) όσο συχνά επιθυμείς και θα σου συνιστούσαμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζεις το password σου σε τακτά διαστήματα και να αποφεύγεις τη χρήση των ίδιων κωδικών.

Απόρρητο Συναλλαγών
Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του e-commerce. Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον πελάτη/συνδρομητή στη Aegean Consulting είναι εμπιστευτικές και η Aegean Consulting έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Μερικά από τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι τα ακόλουθα:
1. Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σου και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των αιτήσεών σου.
2. Η Aegean Consulting δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσένα ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.
3. Στην περίπτωση που η Aegean Consulting χρησιμοποιεί τρίτους για την υποστήριξη των συστημάτων της, φροντίζει για την εξασφάλιση του απορρήτου.
4. Μπορείτε να ζητήσετε οποιαδήποτε στοιχεία τηρούνται για εσένα καθώς και την διόρθωσή τους σε περίπτωση που μπορείς να τεκμηριώσεις την ύπαρξη λάθους.
5. Για τη δική σου ασφάλεια, θα πρέπει και εσύ να χειρίζεσαι όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνεις σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα.

7. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων
Κατά την επίσκεψή σου στις σελίδες του aegeanconsulting.gr και προκειμένου να παραγγείλεις προϊόντα ή και υπηρεσίες Aegean Consulting, αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σου ώστε να σε ενημερώνουμε για νέα προϊόντα και υπηρεσίες μας, είναι πιθανό να σου ζητηθεί να δηλώσεις στοιχεία που σε αφορούν (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, ημερομηνία γέννησης κλπ.). Tα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνεις οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου του aegeanconsulting.gr, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά. Το ηλεκτρονικό κατάστημα aegeanconsulting.gr λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σου δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είσαι εγγεγραμένος σε κάποια υπηρεσία του aegeanconsulting.gr τα οποία διαγράφονται μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη της συναλλακτικής σχέσης. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνεις στο ηλεκτρονικό κατάστημα aegeanconsulting.gr χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό ή συνεργαζόμενες με αυτό επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης. Στοιχεία του αρχείου κοινοποιούνται στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Ο χρήστης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997.

8. Εγγραφή νέου μέλους
Πως εγγράφομαι και ολοκληρώνω αγορά μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος Aegean Consulting
……
Τι γίνεται εάν ξεχάσω το password στο www.Aegean Consulting.gr
…..
Πως μπορώ να αλλάξω τα προσωπικά στοιχεία;
….

9. Παραγγελίες – Πολιτική τιμών
Γίνονται αποδεκτές παραγγελίες μόνο εντός του Ελλαδικού χώρου. Οι παραγγελίες εκτελούνται μέσα σε εργάσιμο οκτάωρο (9:00πμ – 17:00μμ) εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.

Οι αναγραφόμενες τιμές είναι οι τελικές (συμπεριλαμβάνεται δηλαδή ο ΦΠΑ).Το aegeanconsulting.gr διατηρεί το δικαίωμα μεταβολής των τιμών χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του πελάτη. Ευνόητο είναι ότι ο πελάτης καταβάλλει πάντοτε από το κατάστημα Aegean Consulting, το τίμημα το οποίο ανεγράφετο στους οικείους τιμοκαταλόγους κατά το χρόνο παραγγελίας.

Επιβεβαίωση της παραγγελίας
Μετά την παραγγελία σου θα επικοινωνήσουμε μαζί σου μέσω email (στην από εσένα υποδειχθείσα ηλεκτρονική διεύθυνση) ή / και τηλεφώνου για να επιβεβαιώσουμε την παραγγελία σου.

Ακύρωση παραγγελίας
Μπορείς να ακυρώσεις την παραγγελία σου μόνο όσο είναι σε κατάσταση “Εκκρεμεί”, δηλαδή πριν την καταβολή του τιμήματος.

Τροποποίηση παραγγελίας
Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας δε μπορούν να γίνουν αλλαγές.

Παραλαβή παραγγελίας
Στην περίπτωση που ο αιτών την παραγγελία (παραλήπτης) και o αγοραστής είναι διαφορετικά πρόσωπα για την παράδοση του προϊόντος απαιτείται η επίδειξη στον ταχυμεταφορέα της πρωτότυπης ταυτότητας ή διαβατηρίου του αιτηθέντος την παραγγελία και η καταγραφή των προσωπικών του στοιχείων. Στην περίπτωση αγοράς με χρέωση πιστωτικής κάρτας, κατά την παραλαβή του προϊόντος απαιτείται επίδειξη της πιστωτικής κάρτας του αγοραστή στον ταχυμεταφορέα.

10. Τρόποι Πληρωμής μέσω Πιστωτικής κάρτας ή Paypal
Έχεις την δυνατότητα εξόφλησης των παραγγελιών σας μέσω πιστωτικής κάρτας Visa, Mastercard, American Express και Diners ή χρεωστικής κάρτας Visa Electron και Maestro.

Η χρέωση της πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας πραγματοποιείται αφού προηγηθεί έλεγχος και πιστοποίηση των στοιχείων και της εγκυρότητας της. Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας. Στην περίπτωση διαφορετικού αγοραστή και διαφορετικού κατόχου κάρτας, απαιτείται ειδική επικυρωμένη από αστυνομικό τμήμα εξουσιοδότηση του κατόχου προς τον αγοραστή για χρήση της κάρτας του.
* Σε κάθε περίπτωση αγοράς, η αποστολή της εξουσιοδότησης με fax θα πρέπει να προηγείται των άλλων διαδικασιών. Η πρωτότυπη εξουσιοδότηση παραδίδεται στο courier μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά κατά περίπτωση.

Μέσω τραπεζικής κατάθεσης
Έχεις τη δυνατότητα εξόφλησης των παραγγελιών σου μέσω τραπεζικής κατάθεσης στους τραπεζικούς λογαριασμούς που τηρεί η Aegean Consulting.

11. Παράδοση Προϊόντων/ Έξοδα Αποστολής

Χρόνος παράδοσης
Ο χρόνος παράδοσης ανά προϊόν ή υπηρεσία ποικίλλει ανάλογα με το είδος της παραγγελίας. Προς τούτο μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας θα ενημερώνεσαι για το χρόνο παράδοσης του προϊόντος ή της παραγγελίας.

Τρόποι παράδοσης
Η παραλαβή των προϊόντων της παραγγελίας σου μπορεί να πραγματοποιηθεί με 2 τρόπους. Μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών (Courier) ή με μετάβασή σας στα γραφεία της Aegean Consulting.

Έξοδα αποστολής
• Τα έξοδα αποστολής ποικίλλουν ανάλογα με τον τόπο παράδοσης του προϊόντος ή της υπηρεσίας. Προς τούτο μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας θα ενημερώνεσαι για το κόστος αποστολής.

12. Γενικά
Ισχύον Δίκαιο και Δικαιοδοσία – Αυτοί οι Όροι και οι Προϋποθέσεις διέπονται από και ερμηνεύονται σύμφωνα με το δίκαιο και τους νόμους της Ελλάδος και οποιαδήποτε διαφορά προκύψει από την παρούσα σύμβαση, αποκλειστική δικαιοδοσία ορίζεται αυτή των δικαστηρίων της Αθήνας.

Ενημέρωση, όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις τρέχουσες εξελίξεις

aegean-consulting-article-e9-enfia-2024-20240412
Χρόνος Υποβολής Ε9 - Εκκαθαριστικά ΕΝΦΙΑ - Δόσεις ΕΝΦΙΑ
aegean-consulting-article-short-term-rent-house-20240412
Βραχυχρόνιες μισθώσεις ακινήτων - Διευκρινίσεις για τη φορολογική μεταχείρισή τους
aegean-consulting-article-stocks-20240402
Ελληνικές Εταιρείες Συμμετοχών (Holding Companies) - Χωρίς Φόρο τα Κέρδη από Μεταβιβάσεις Μετοχών