Έναρξη εκπτωτικού προγράμματος του ΔΣΑ για τους Δικηγόρους μέλη του Συλλόγου

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα, 19/11/2015

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών ανακοινώνει την έναρξη του ΕΚΠΤΩΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ για τα μέλη του Συλλόγου. Σε ειδικό χώρο (μπάνερ) στην ιστοσελίδα του ΔΣΑ (www.dsa.gr), οι Δικηγόροι μπορούν να αναζητούν προϊόντα και υπηρεσίες σε προνομιακές τιμές, σύμφωνα με τον σχετικό κατάλογο που έχει αναρτηθεί. Ο κατάλογος περιλαμβάνει τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες που ανταποκρίθηκαν μέχρι τώρα, στην ανοικτή πρόσκληση του ΔΣΑ.

Οι επιχειρήσεις και οι επαγγελματίες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Εκπτωτικό Πρόγραμμα του ΔΣΑ, μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά αίτηση υπαγωγής στο Πρόγραμμα μέσω του συνδέσμου ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΑΓΩΓΗΣ ΣΤΟ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΣΑ.

Εναλλακτικά μπορούν να κατεβάσουν την αίτηση απο εδώ και να την προσκομίσουν συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη στα γραφεία του ΔΣΑ Ακαδημίας 60, TΚ 106 79 Αθήνα ή να τη στείλουν σκαναρισμένη στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Περισσότερες λεπτομέρειες για τους όρους συμμετοχής στο πρόγραμμα καθώς και τον αναλυτικό κατάλογο των επιχειρήσεων-επαγγελματιών που δήλωσαν μέχρι τώρα συμμετοχή σε αυτό, μπορείτε να δείτε στoν ειδικά διαμορφωμένο χώρo (μπάνερ), στην ιστοσελίδα του ΔΣΑ.

πηγη: dsa.gr

Ενημέρωση, όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις τρέχουσες εξελίξεις

Aegean-Consultanting-newsletter-unemployment-funding-20240613
Αναστολή λειτουργίας επαγγελματικής εγκατάστασης
aegean-consulting-article-digital-working-card-20240611
Ερωτήσεις - απαντήσεις για την ψηφιακή κάρτα εργασίας
aegean-consulting-article-ex-ceo-tax-20240606
Καμία ευθύνη για Διευθύνοντες Συμβούλους σε φόρους που προκύπτουν μετά την αποχώρηση τους