ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ

Η Aegean Consulting έχουσα στο δυναμικό της έμπειρους και εξειδικευμένους λογιστές και δικηγόρους, παρέχει υψηλού επιπέδου λογιστικές και νομικές υπηρεσίες που καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες των επιχειρήσεων και του ιδιώτη Μπορούμε να οδηγήσουμε την επιχείρησή σας σε μία νέα προοπτική, διατηρώντας και ενδυναμώνοντας το ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα. Αντιμετωπίζουμε μαζί κάθε πρόβλημα που τυχόν θα ανακύψει, σχετιζόμενο με θέματα που άπτονται της άμεσης συνδρομής Δικηγόρων και Λογιστών αλλά και λοιπών επαγγελματιών, όπως Συμβολαιογράφων, Οικονομικών Συμβούλων, Ορκωτών Ελεγκτών, Μηχανικών, παρέχοντας με αυτό τον τρόπο πλήρη και σταθερή κάλυψη.

Σκοπός μας είναι η προσφορά υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών προσαρμοσμένες αποκλειστικά στις ανάγκες της κάθε επιχείρησης.

Η οργάνωση και η εμπειρία μας υπόσχεται την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των πελατών μας, ώστε να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις στην λήψη των σωστών αποφάσεων για την επίτευξη των επιχειρηματικών τους στόχων και την οικονομική τους ανάπτυξη.

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ

Τα γραφεία μας βρίσκονται στο Κτίριο Α1 στην Κεντρική Οδό Φηρών – Καρτεράδου στη Σαντορίνη. Δείτε περισσότερες πληροφορίες πατώντας εδώ.

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

A) Νομικό Τμήμα
Β) Λογιστικό Τμήμα
Γ) Επιχειρηματικό Τμήμα

ΓΛΩΣΣΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

A) Ελληνικά
Β) Αγγλικά
Γ) Γαλλικά